Srnčí na víně
Kód: 7052Související produkty
Detailní popis produktu
Nejdříve dlouze restujeme cibuli, kořenovou zeleninu, uzenou slaninu a divoké koření. Do základu přidáme kostky srnčí plece, protlak a cukr. Potom zalijeme červeným vínem, zvěřinovým vývarem a necháme dusit. Výsledek krásně voní zvěřinou a vínem. Nejlepší je s karlovarským knedlíkem.
Složení:
Zvěřinový vývar, srnčí maso, červené víno, černošický špek, cibule, mrkev, CELER, petržel, česnek, přírodní koření, bramborový škrob, cukr, sůl. NEOBSAHUJE LEPEK ANI LAKTÓZU. Skladujte při teplotě +1°C až + 25°C, po otevření obalu uchovejte v chladu a spotřebujte do 2 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotovky ve sklenici |
---|---|
Hmotnost: | 0.65 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář