O nás
Maso
Zabýváme se výrobou uzenářských specialit té nejvyšší jakosti. Proto pro výrobu používáme výhradně maso z prověřených českých chovů. Vybíráme vždy velmi pečlivě dodavatele, abychom měli jistotu, že našim zákazníkům můžeme nabídnout jen to nejlepší. Pouze to nejlepší české vepřové, hovězí, drůbeží a šumavská zvěřina - to je základ našich výrobků.
Koření
Ty nejlepší uzeniny potřebují jen to nejlepší koření, bylinky, česnek a řeznickou sůl. Žádné průmyslové kořenící směsi, posilovače a barviva, to je naše pravidlo.
Receptury
Vymyslet skutečně dobrý uzenářský výrobek není nic snadného, ale nás to baví. Rádi experimentujeme a zkoušíme něco nového, a když se nám to podaří, pochutnáte si třeba na fantastické kachní klobáse. Inspiraci hledáme v tradičních recepturách z období 1. republiky, ale i v osvědčených ČSN z druhé poloviny minulého století.
Výrobní postupy
V dnešní době se většina producentů snaží vyrobit co největší objem v co nejkratším čase. My ale víme, že kvalitní uzenářský výrobek si žádá svoje. Maso i připravené dílo musí řádně uzrát, teprve pak může do naší udírny, kde mu bukové, olšové a švestkové dřevo dodá nezaměnitelnou chuť a vůni.