Klobása z panenky a červeného vína
Kód: 7006Související produkty
Detailní popis produktu
Libová klobása z vepřové panenky, kterou marinujeme ve směsi červeného vína a koření. Po několika dnech namarinované maso narazíme do přírodních střívek a necháme udit sladkým kouřem z buku. Po důkladném zauzení klobásy uvaříme v páře a na závěr jěště necháme v udírně navonět při dalším uzení. Naprostá delikatesa která se skvěle hodí k červenému vínu. Na 100 gramů finálního výrobku bylo použito 135 gramů vepřové panenky.
Složení:
Vepřová panenka, červené víno, přírodní koření, dusitanová solící směs,český česnek, dextróza, přírodní kouř. Baleno v ochranné atmosféře. NEOBSAHUJE LEPEK ANI LAKTÓZU! Skladujte při teplotě 0° až +5°C, po otevření obalu spotřebujte do 3 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář