Klobása s kančím masem
Kód: 7003Související produkty
Detailní popis produktu
Tak tohle je jedním slovem divočák, klobása ostrá jako břitva! Vyrábíme jí z libové kančí kýty, plece a špeku ze Šumavy a z libového vepřového masa. Divoké koření se sladkou a uzenou paprikou a pořádnou dávkou chilli se ke kančímu masu výborně hodí. Udíme 12 hodin na olši a buku. Na 100 gramů finálního výrobku bylo použito 120 gramů českého masa.
Složení:
Vepřové maso a sádlo, libové kančí maso, kančí špek, přírodní koření, dusitanová solící směs,český česnek, dextróza, přírodní kouř.Baleno v ochranné atmosféře. NEOBSAHUJE LEPEK ANI LAKTÓZU! Skladujte při teplotě 0° až +5°C, po otevření obalu spotřebujte do 5 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář