Černošický špek
Kód: 7015Související produkty
Detailní popis produktu
Šrůtek vepřového boku naložíme do směsi soli a koření a necháme minimálně 2 týdny proležet. Po důkladném naložení rozvlažíme v udírně a pomalu udíme chladnějším sladkým kouřem z buku. Po dvanácti hodinách vznikne opravdová pochoutka, kterou si vychutnáte nakrájenou na tenké plátky. Černošický špek je skvělý i na vaření a grilování. Na 100 gramů finálního výrobku bylo použito 130 gramů českého masa.
Složení:
Vepřový bok, dusitanová solící směs, přírodní koření, cukr. Baleno ve vakuu. NEOBSAHUJE LEPEK ! Skladujte při teplotě 0° až +5°C, po otevření obalu spotřebujte do 5 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář