Černošická čabajka
Kód: 7008Související produkty
Detailní popis produktu
Naší čabajku vyrábíme z libové vepřové plece, bůčku, uzeného špeku a libového hovězího masa. Sami si mícháme výrazné čabajkové koření se sladkou a uzenou paprikou, kayenským pepřem a drceným kmínem, které skvěle vychutí klobásové dílo. Narážíme do vepřových střev a udíme studeným kouřem 12 hodin. Na 100 gramů finálního výrobku bylo použito 120 gramů českého masa.
Složení:
Vepřové maso a sádlo, libové hovězí zadní maso, přírodní koření, dusitanová solící směs, český česnek, dextróza, přírodní kouř. Baleno v ochranné atmosféře. NEOBSAHUJE LEPEK ANI LAKTÓZU! Skladujte při teplotě 0° až +5°C, po otevření obalu spotřebujte do 5 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář